UTOMHUSTRÄNING 

STYRKA & KONDITION

Gruppträning där vi lägger stort fokus på styrka. Vi använder olika redskap som t ex bulgarian bags, kettlebells, gummiband, sandbags mm för att jobba lite tyngre och utmana kroppen så mycket som möjligt. Övningarna och belastningen går att variera och anpassa efter individuell nivå - så alla kan vara med! Upplägget varierar från gång till gång men är oftast indelad i olika block eller stationer och vi tränar hela kroppen varje gång. Dessutom har vi väldigt kul! Join the team!

MULTI-JOGGING 

Ett joggingpass på 45 minuter kombinerat med olika styrkeövningar längs vägen där vi använder vad som finns utomhus (stenar, stockar, bänkar mm). Vi kör även backträning och intervaller, alltid utifrån din egen nivå! Ta med handskar. 

Passar dig som vill boosta dig ordentligt både vad gäller kondition och styrka och som vill komma igång med din löpning. Passar även dig som är van löpare då du övar upp din löpstyrka & puls. Även du som är helt nybörjare kan vara med då alla tränar utifrån sin egen förmåga så länge du är beredd på att jogga i lätt takt. 

From ZERO To 10 - 10 platser, 10 veckor.  Nybörjarkurs

Nästa kurs startar V.39 Mölnlycke OUTDOOR 2021

För dig som är nybörjare, behöver komma igång, har haft ett långt uppehåll, behöver råd & hjälp, känner dig osäker vad gäller träning, behöver struktur, förändring mm.. Du får också kostråd om du önskar för att du ska nå så bra resultat som möjligt under denna träningsperiod. Pris: 1250 kr. 

Skicka din intresseanmälan eller hör av dig med frågor till: coachelena.landvetter@gmail.com

PowerFlow

Ett pass för inre kraft och fysisk styrka. Passet är en blandning av Yoga, Stretch och Styrka och vi är i konstant rörelse - flow. Ett pass för alla - vi mjukar upp, blir starkare, mer flexibla och förebygger stelhet. Sitter du mycket på jobbet så är detta ett extra bra pass för dig! Är du sjukskriven så är det ett perfekt pass för dig! Har du små barn och bär mycket? Då är detta ett perfekt pass för dig! Känner du dig stressad och söker lite lugn i själen? Då är detta ett perfekt pass för dig! Ja, jag tror du förstår - det här är ett pass som alla mår mår bra av oavsett situation och fysik. Du behöver inga förkunskaper - du utgår från där du är här och nu. 

Personlig Träning

SOLO  

Individuell träning och coaching utifrån dina personliga förutsättningar och mål. Fokus är på DIG och vad DU behöver för specifik träning och råd för att komma igång, komma vidare eller förbättra din träning och hälsa.


TRÄNINGSPLATS:

PT FLEX - Jag kommer till dig! Vi tränar utomhus på valfri plats, i din trädgård, i en park, ett utegym.. och använder oss av bl a stigar, stenar, kettlebells, slamballs, trx-band, gummiband, hopprep mm. 

PT INDOOR - Källarstudion i Landvetter. Vi använder skivstång, vikter och Cable Cross mm. Stort fokus på grundstyrka, styrketräning och rätt teknik för bästa resultat.

Pris: 

1 tillfälle 650 kr
3 tillfällen 1600 kr
5 tillfällen 2650 kr
10 tillfällen 5100 kr
Kostråd/upplägg och träning, 1 tillfälle 1000 kr
För längre träningsupplägg kontakta mig så diskuterar vi vad som passar dig! 
Se även Lilla och Stora paketet under fliken "Priser".


På plats utanför Landvetter tillkommer ett Resetillägg på 100 kr.

DUO 

Ni är två som tränar och coachas av mig utifrån bådas personliga förutsättningar och mål. Detta är ett mycket bra sätt att träna då man också peppar varandra! Här kan du och din partner, vän eller någon annan du vill ha en gemensam aktivitet tillsammans med, både träna, stärkas och umgås tillsammans! 


TRÄNINGSPLATS:

PT FLEX - Jag kommer till er! Vi tränar utomhus på valfri plats, i din trädgård, i en park, ett utegym... och vi använder bl a kettlebells, trx-band, slamballs, gummiband, hopprep mm.

PT INDOOR - Källarstudion i Landvetter


Pris:

1 tillfälle 900 kr/för två personer (450 kr/pers)
3 tillfällen 2400 kr/för två personer (1200kr/pers)

För längre träningsupplägg kontakta mig så diskuterar vi ett upplägg som passar er!

Kontakt: coachelena.landvetter@gmail.com

På plats utanför Landvetter tillkommer ett Resetillägg på 100 kr.

PT MINI GROUP 

Ni är en grupp på 4 personer som tränar och coachas av mig utifrån allas personliga förutsättningar och mål och/eller enligt gruppens gemensamma önskemål. Detta är ett mycket bra sätt att träna då man också peppar varandra! Grymt kul träning i en grupp med vänner eller med t ex familjen!


TRÄNINGSPLATS:

PT FLEX - Jag kommer till er! Vi tränar utomhus på valfri plats, i din trädgård, i en park, ett utegym... och använder oss av b la kettlebells, trx-band, slamballs, gummiband, hopprep mm.

Pris: 

1 tillfälle 1000 kr/ 4 personer (250 kr/person)
3 tillfällen 2500 kr / 4 personer (630 kr/person)
För längre träningsupplägg kontakta mig så diskuterar vi ett upplägg som passar er!

Kontakt: coachelena.landvetter@gmail.com

På plats utanför Landvetter tillkommer ett Resetillägg på 100 kr.