MÖLNLYCKE OUTDOOR

NYBÖRJARKURS MÖLNLYCKE  

 LANDVETTER OUTDOOR

MÖLNLYCKE & LANDVETTER OUTDOOR  - STYRKA & KONDITION

Gruppträning där vi lägger stort fokus på styrka. Vi använder olika redskap som t ex bulgarian bags, kettlebells, gummiband, sandbags mm för att jobba lite tyngre och utmana kroppen så mycket som möjligt. Övningarna och belastningen går att variera och anpassa efter individuell nivå - så alla kan vara med, otränad som vältränad! Upplägget varierar från gång till gång men är oftast indelad i olika block eller stationer och vi tränar hela kroppen varje gång och med inslag av kondition och rörlighet, och dessutom har vi väldigt kul! 

 Är du nyfiken på hur ett pass ser ut så ta en promenad till Finnsjön och kika! Gratis prova-på-pass!

MÖLNLYCKE OUTDOOR - NYBÖRJARKURS

En kurs på fem tillfällen där du får öva upp grundstyrka och teknik i basövningar, samt stärka upp din core. Du kommer få lära dig de viktigaste och bästa basövningarna med olika material som t ex kettlebells, trx, bulgarian bags och hantlar. Utöver våra träffar får du även träningsvideos och upplägg för hemmaträning via en app - bonusmaterial och inget måste såklart! Om du önskar kostråd och kostschema så ingår även detta. 


Join the team!

PERSONLIG TRÄNING - se längst ned!


FÖRETAGSHÄLSA

"A Happy Worker Is A Productive Worker"
Erin Davis

OUTDOOR 
Vill du ge dina anställda en härlig timma full av energi och glädje?! Perfekt för 
kick-offen, konferensen eller bara för att göra något kul tillsammans!


Här har du en rolig och teambildande aktivitet att göra med dina anställda! Jag tar med er utomhus på en hejdundandre träningstimma som garanterat kommer fyllas med träning, gemenskap, skratt och en massa energi! 

Detta är ett både roligt och hälsosamt inslag på jobbet för att främja en god arbetsmiljö och höja företagets team spirit! Ett riktigt win-win-win koncept helt enkelt - det gynnar dig som ledare, det gynnar dina anställda och det gynnar hela företaget. 


Mejla: coachelena.landvetter@gmail.com
SAMTALSCOACHING & MEDIAL VÄGLEDNING

Coaching är en form av framåtsyftande problemlösande, där du tittar inåt för att hitta lösningar på din livssituation för att kunna skapa ett liv i harmoni, glädje och balans. Vi tittar på helheten, din livsstil, din livsväg, din passion & vision, det du behöver här och nu för att få balans i livet vare sig det handlar om träning, kost eller mental coaching. Som Holistisk Coach hjälper jag dig att titta på och arbeta med alla bitar i ditt liv för öppna möjligheter för Dig att förstå dig själv, hitta dina egna svar och ditt sanna/autentiska jag, din passion och ditt syfte i livet.

Jag ställer frågor och delar med mig av det jag hör och ser (med din tillåtelse såklart) men det är bara du som vet vad svaren är. Du väljer själv om du vill ha ett klassiskt coachingsamtal eller om du vill ha ett mer medialt samtal. Ett medialt samtal innebär att det t ex kan ha inslag av tarotkort, visualiseringar, och ett mer andligt fokus. 

Samtalet sker på telefon, online eller i min Källarstudio FLOW i Landvetter.

Insats: 750 kr per session (60 minuter) / Du kan använda ditt friskvårdsbidrag.


HOLISTISKA PAKETET - Body, Mind & Soul!

Ett paket inslaget med alla delar du behöver för att hela dig och bli stark, inifrån och ut. Body, Mind & Soul - kroppen, tankar/känslor och själen får alla sin del av uppmärksamheten för att tillsammans skapa balans för ett liv i din egen sanning där din kropp och själ samverkar och skapar hälsosamma tankar och känslor.

I paketet finns det 8 timmar som vi fördelar utifrån dina personliga behov och önskemål. Vi kan bestämma upplägget i förväg, men också hålla det lite öppet för att kunna vara i FLOW, och tillåta det som är viktigast att få mest plats. Om du föredrar att vara online så går det alldeles utmärkt det också!

Du kan fördela dina timmar med följande innehåll:

- Andningsteknik, Andningsövningar & Andningsmeditation/Mindfulness

- Chakrabalanserande Yoga 

- Personlig Träning / Styrketräning 

- Samtalscoaching och Medial Coaching

- Kostrådgivning

I paketet ingår ett kostschema om du önskar det samt ett träningsupplägg som du kan fortsätta med på egen hand. I paketet får du också videos på övningar som du kan göra hemma, samt möjlighet till chatt med mig gällande tankar och funderingar kring saker som kommer upp under de här sessionerna.

Insats: 4 800 kr

I priset ingår ett introduktionssamtal på ca 20 minuter. Detta samtal är ett nyfikenhetssamtal och är inte bindande!  Under samtalet hinner vi prata om vart i livet du befinner dig just nu och vad just du behöver för att komma framåt, att känna livsglädje och hitta din inre och yttre kraft - ditt FLOW!  Så, är du nyfiken, hör av dig och se vart det leder dig! 

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag.


 MÅ-BRA-WORKSHOP

- för inre balans och mer livsglädje!

 Plats: Finnsjögården Mölnlycke

Tid: Lite längre fram...

På den här kursen kommer du att få rensa ut gamla betungande tankar och energier och fylla på med det som är essensen av den DU är. Detta gör vi genom andningsövningar, mindfulness, ChakraYoga, interaktiva övningar & samtal, reflektionsövningar, och enskilda samtal med mig för att komma närmare dig själv (ditt autentiska jag), få inre balans och känna mycket mer livslust! 

Chakras är olika energicenter i kroppen som alla påverkar vår fysiska, mentala och själsliga balans eller obalans på olika sätt. Du kommer att lära dig vad alla de sju huvudchakran står för, vilka känslor, färger, symboler, mat och dofter som är kopplade till vart och ett av dessa chakran. Varje session kommer vi att göra chakrayoga med fokus på ett chakra i taget. 

I kursen ingår även två coachande samtal! Dessa samtal är individuella och sker via telefon vid överenskommen tid.

När du har anmält dig till kursen kommer du att få ett mejl av mig med mer detaljerad information om kursens innehåll samt några grundläggande, reflektionsfrågor som du mejlar tillbaka till mig innan kursstart. Allt du delar med dig till mig stannar mellan dig och mig.

Insats: 2 222 kr - Ja! Siffror är symboliska 😍

Det går bra att dela upp din betalning! Det går även bra att använda ditt Friskvårdsbidrag.

Vill du vara med på ett ZOOM-möte på ca 20. minuter där jag berättar mer om workshopen och svarar på frågor och funderingar? Mejla mig så återkommer jag om tid och datum!

OBS! ZOOM-introt är GRATIS och ICKE-bindande såklart! GLOWTAJM!

Ett själs-boostande samtal på 15-20 minuter där din inre vishet får din och min fulla uppmärksamhet för att hitta svar på en specifik fråga som du har just nu.

Det är ett samtal där du kan lyfta en specifik fråga om något som tynger dig, som du vill ha klarhet i, ett beslut du behöver ta, något du oroar dig över,  eller något som kanske dykt upp helt plötsligt. Det är ett samtal där din själ och inre visshet kommer få 100% uppmärksamhet så att själen kommer att lysa upp svaret på din fråga på nolltid! - GLOWTAJM!

Insats: 200 kr
Samtalet sker på telefon. 
Boka din GLOWTAJM på coachelena.landvetter@gmail.com eller skicka ett DM till @coachelena.holistichealth.

Personlig Träning

SOLO  

Individuell träning och coaching utifrån dina personliga förutsättningar och mål. Fokus är på DIG och vad DU behöver för specifik träning och råd för att komma igång, komma vidare eller förbättra din träning och hälsa.


TRÄNINGSPLATS:

PT FLEX - Jag kommer till dig! Vi tränar utomhus, eller hemma hos dig, på valfri plats, i din trädgård, i en park, ett utegym.. och använder oss av bl a stigar, stenar, kettlebells, slamballs, trx-band, gummiband, hopprep mm. 

PT - Källarstudion i Landvetter. Vi använder skivstång, vikter, Cable Cross mm. Stort fokus på grundstyrka, styrketräning och rätt teknik för bästa resultat.

Pris: 

1 tillfälle 650 kr
3 tillfällen 1600 kr
5 tillfällen 2650 kr
10 tillfällen 5100 kr
Kostråd/upplägg och träning, 1 tillfälle 1000 kr
För längre träningsupplägg kontakta mig så diskuterar vi vad som passar dig! 


På plats utanför Landvetter tillkommer ett Resetillägg på 100 kr.

DUO 

Ni är två som tränar och coachas av mig utifrån bådas personliga förutsättningar och mål. Detta är ett mycket bra sätt att träna då man också peppar varandra! Här kan du och din partner, vän eller någon annan du vill ha en gemensam aktivitet tillsammans med, både träna, stärkas och umgås tillsammans! 


TRÄNINGSPLATS:

PT FLEX - Jag kommer till Dig! Vi tränar utomhus på valfri plats, i din trädgård, i en park, ett utegym...eller kanske inne om du vill har har plats ; )  Jag tar med mig allt material! 

PT Källarstudion i Landvetter


Pris:

1 tillfälle 900 kr/för två personer (450 kr/pers)
3 tillfällen 2400 kr/för två personer (1200kr/pers)

För längre träningsupplägg kontakta mig så diskuterar vi ett upplägg som passar er!

Kontakt: coachelena.landvetter@gmail.com

På plats mer än 5 km utanför Landvetter tillkommer ett Resetillägg från 100 kr beroende på avstånd.

PT MINI GROUP 

Ni är en grupp på 4-6 personer som tränar och coachas av mig utifrån allas personliga förutsättningar och mål och/eller enligt gruppens gemensamma önskemål. Detta är ett mycket bra sätt att träna då man också peppar varandra! Grymt kul träning i en grupp med vänner eller med t ex familjen!


TRÄNINGSPLATS:

PT FLEX - Jag kommer till er! Vi tränar utomhus på valfri plats, i Er trädgård, i en park, ett utegym... och använder oss av b la kettlebells, trx-band, slamballs, gummiband, hopprep mm. Jag tar med mig allt material!

Pris: 

1 tillfälle 1000 kr/ 4 personer (250 kr/person)
3 tillfällen 2500 kr / 4 personer (630 kr/person)
För längre träningsupplägg kontakta mig så diskuterar vi ett upplägg som passar er!

Kontakt: coachelena.landvetter@gmail.com

På plats utanför Landvetter tillkommer ett Resetillägg från 100 kr beroende på avstånd.